marți, 19 iunie 2012

Ce vindem la Talciocul Urban?

Aceastra postare este pentru talciocarii noi care sunt indecisi daca sa aduca carti, cani, accesorii, haine sau discuri vechi la talciocarit. Va zic asa: aduceti tot ce este in stare buna si poate fi purtat inca o vreme, pus in casa sau folosit fara batai de cap.
Cateva exemple: cercei, cravate, pantofi, carti, albume foto, albume audio, haine copii, haine barbati, haine femei, obiecte de colectie, precum monede, nasturi ori timbre, de ce nu?
Veniti cu inima deschisa si orice ati aduce si ati vinde ii va fi folositor mai incolo lui Stefan, bebelusul incercat care se lupta pentru viata sa.
Va asteptam, da?

luni, 18 iunie 2012

Precizari suplimentare pentru talciocul de sambata

Stiti ca sambata, 23 iunie, de la ora 12, suntem in curte la Lente&cafea, in Armeneasca, sa talciocarim, nu? Si, mai stiti ca editia numarul 9 a talciocului ii este dedicata lui Stefan, nu? Acum ca am lamurit si asta, revin cu niste precizari.
Pentru talciocari: toti cei care vor vinde la masuta vor achita o taxa de 15 Ron pe care o vom dona lui Stefan. Exista in curte mese asa ca nu veniti decat cu umerase, daca aveti haine de vandut, ori stativ sau stender, pentru cei care frecventeaza targurile de genul celor handmade, sau cu ce amplasament se preteaza marfurilor voastre. Ne adunam la ora 11 ca sa ne organizam, iar la 12 deschidem portile talciocului. Mai avem locuri de talciocari, nu ezitati sa va inscrieti.
 Vizitatorii au intrarea libera. Pentru ca cei de la Lente&cafea au fost inimosi si nu ne cer chirie, ar fi dragut din partea noastra sa consumam si noi cate ceva de la ei din menu, mai ales ca au chesrii delicioase. Eu ma abonez la supa de rosii cu crutoane:). Semneaza mama talciocului urban!

joi, 14 iunie 2012

Talcioc Urban de vara la Lente & cafea

Ne pregatim pentru Talciocul cu numarul 9 pe care il vom organiza in curtea Lente &cafea din str. Arcului 8, in spate la Armeneasca. Dupa succesul din iarna cand am strans aproape 1000 de euro pentru Bibi, ne suflecam manecile si incercam sa dam o mana de ajutor unui bebelus care sufera de sindromul Apert. Stefan, care acum are 3 luni, s-a nascut desfigurat, si se pare va exista sanse ca el sa poata fi recuperat si sa duca o viata cat de cat normala. O sa revin cu detalii despre boala lui si cum il putem ajuta. Asadar, pe 23 iunie, de la ora 11, talciocarim de prin casa, asa cum ne-am obisnuit deja: obiecte in stare buna, accesorii, lucruri de colectie, haine vintage, hainute de copii, accesorii hand-made, carti. Regulile le stiti: donam cat putem din ce vindem lui Stefan; taxa de talciocar este de 15 lei, va fi si ea donata, stam cat putem si cat ne simtim bine, ideal ar fi sa consumam cate ceva la Lente pentru ca oamenii de acolo au fost draguti si nu au cerut chirie. Acu nu mai lipseste decat sa avem vreme de stat in curte, la umbra. Pentru alte nelamuriri imi puteti scrie pe blog sau pe dobreja82 at gmail punct com. Va astept sa talciocarim impreuna!